Om Sportyfit

Sportyfit er hele Danmarks leverandør af fitnessudstyr til private, fitnesscentre, foreninger og firmaer.

VI GARANTERER, AT VI HAR DEN BEDSTE KVALITET TIL PRISEN OG VI VIL ELSKE AT BLIVE DIN FORETRUKNE LEVERANDØR AF BILLIGT TRÆNINGSUDSTYR!

Derfor tilbyder vi dig prisgaranti på alle produkter til sport og fitness – der er nemlig ikke nogen grund til at betale mere for fitness udstyr i høj kvalitet. Sportyfit.dk har hjemme i Kolding og med over 20 års erfaring i fitnessbranchen, sikrer vi dig Danmarks bedste priser og mest kompetente dag-til-dag kundesupport.

Egen import

Vores fremgangsmåde er lige så enkel, som den er fornuftig: Vi køber altid stort ind af alle varer, så du kan spare mest muligt på fitness udstyr. Vi har vores egen import af de fleste produkter som gør at vi kan følge vores høje kvalitetskrav nøje, men stadig holde priserne nede som nogen af de billigste på markedet.

Vi deltager aktivt på alverdens fitness og sportsmesser og bidrager derved til den positive udvikling af nye populære trends og spændende nye tendenser i fitnessbranchen, så du derved kan få de bedste priser på de produkter der er oppe i tiden netop nu.

Stort udvalg

Vi tilbyder ALT i træningsudstyr – lige fra billige foam rollers, gymrings, medicin bolde, yogamåtter, vinyl kettlebells, competition kettlebells, Håndvægte, Træningsbænke, Boksehandsker, Træningselastikker, brugt fitnessudstyr, Løbebånd, crosstrainere og meget andet.

Forretningen ejes af Henrik Olesen, som har stor erfaring i fitnessbranchen lige fra drift af fitness centre, til salg og distribution af det bedste fitnessudstyr & træningsudstyr på markedet. Har du brug for lidt rådgivning er vi kun et telefonopkald / email væk og vi deler gerne ud af vores store erfaring.