✔ Fremragende


indlæser...
Forv. afsending i dag
indlæser...
Forv. afsending i dag

Hvem er Sportyfit ?

Sportyfit.dk er din online shop, når det kommer til at finde fitness- og outdoortilbehør i en god kvalitet til en overkommelig pris.
Vi tilbyder vores produkter til både private, fitnesscentre, foreninger, skoler og firmaer, og vores mål er at gøre det nemt og billigt at komme i god form.
Hvem er Sportyfit  1 min 1

HVORFOR SPORTYFIT ?

Vi ved, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr til at opnå ens træningsmål, og derfor har vi skabt en online shop, hvor du kan finde alt det, du har brug for, til fornuftige penge.
Hos os er der ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten, når priserne er lave.
Hvem er Sportyfit  2 min 1

GARANTI FOR HØJ KVALITET

Vi går højt op i kvalitet og finder altid de bedste leverandører med de bedste priser. Og hvis vi ikke kan finde det laver vi det selv.

Det betyder, at enten har vi ikke syntes, at pris og kvalitet har hængt sammen. Derfor vores eget brand NORGYM, er resultatet.

Hvem er Sportyfit  3 min 1

INSPIRATION ER LIGE MED MOTIVATION

Vores fokus er ikke kun på salg af produkter, men også på at motivere og inspirere folk til at følge en sund livsstil og styrke deres motion.
Vi tror på, at regelmæssig træning kan have en positiv effekt på både krop og sind, og derfor er vores mission at støtte og motivere vores kunder til bedre resultater.
Hvem er Sportyfit  4 min 1

GO´ SERVICE & HURTIG LEVERING

Hos Sportyfit.dk kan du ikke kun forvente høj kvalitet til prisen af produkterne, men også en hurtig og effektiv levering.
Vi tror på at vores kunders tilfredshed er vores bedste reklame, og derfor er god service og hurtig levering en selvfølge for os.