Viser alle 6 resultater

Mundskyller / Water Flosser

-44%
-44%
-50%
-43%
-40%
Ikke på lager
-44%

Mundskyller - Water Flosser

En mundskyller, også kaldet en water flosser, er et apparat, der anvendes til at fjerne plak og madrester fra tænderne. Du kan skylle med almindeligt vand fra hanen. Skylningen med en mundskyller fjerner effektivt bakterier og madrester mellem tænderne, som du ikke kan nå med en almindelig tandbørste. Hvis du bruger en mundskyller dagligt, har det en positiv effekt på din mundhygiejne.

Et effektivt redskab til god mundhygiejne

En mundskyller er effektiv til at fjerne bakterier mellem tænderne, hvor en almindelig tandbørste ikke når. En mundskyller kan derfor medvirke til at forebygge huller i tænderne, paradentose (betændelse i tandkødet) og dårlig ånde.

En mundskyller / water flosser ikke kan erstatte almindelig børstning af tænderne. Børst dine tænder med tandbørsten først. En Water flosser eller mundskyller er desuden en god idé at bruge, hvis du har brug for et ekstra rengøringsredskab til at fjerne madrester og bakterier fra tænderne.

Hvordan bruges en mundskyller?

Det er meget simpelt at bruge en mundskyller. Du kan fylde apparatet med vand fra hanen. Når apparatet er fyldt med vand, sættes dette på tandkødet og mellem tænderne. Apparatet vil så skylle tænderne og tandkødet rene. Sørg for at få alle tænder og mellemrum ordentligt rene. Når du er færdig, skal du skylle munden med rent vand.

Trin for trin. Sådan gør du:

  1. Fyld beholder med vand fra hanen.
  2. Før dysen ind i munden, der hvor du ønkser af starte skylningen.
  3. Tænd for dinmundskyller og justér vandtrykket, så det passer til dig.
  4. Skyl mellem tænder og på tandkødet, husk at nå ind mellem alle tænder.
  5. Sluk mundskyller og tøm beholder.
  6. Skyl munden med rent vand for at fjerne eventuelle rester.
  7. Vask din mundskyller og tør den af, inden du gemmer den væk.

Hvad skal du overveje, inden du køber en mundskyller?

Der er flere ting du skal overveje, inden du køber en mundskyller. Det første og mest vigtige er, hvor ofte den skal anvendes. Hvis du kun skal bruges lejlighedsvis, er det ikke nødvendigt at investere den største og dyreste model.

Det andet man skal overveje, er hvor meget den fylder. Hvis du gerne vil have mulighed for at tage den med på rejser, bør du overveje at købe en mundskyller der ikke fylder for meget. Der er to typer på markedet. Den trådløse og den med ledning.

En trådløs mundskyller er den mest populære type, og den har mange fordele. Den første og mest åbenlyse fordele, er at den ikke har nogen ledning, som er i vejen når du bruger den. En trådløs mundskyller ofte er mere kompakt og let end den med ledning. Det gør den nemmere at tage med, når du skal bruge den uden for hjemmet eller på rejser.

En mundskyller med ledning er den traditionelle type mundskyller, og de har mange af de samme features som den trådløse mundskyller. En mundskyller med ledning er dog ikke så let at tage med på rejser, da den har en ledning der hænger ud af apparatet.

Der er fordele og ulemper ved begge typer. Det er derfor en god idé at overveje hvilken type mundskyller der passer bedst til dig og dine behov, før du køber ét.


De 10 mest stillede spørgmål omkring en mundskyller / water flosser?


1. Hvordan virker en mundskyller?

En mundskyller virker ved at skylle tænderne og tandkødet med rent vand eller destilleret vand. Det kan fjerne bakterier, madrester og plak fra tænderne.

2. Hvorfor skal jeg bruge mundskyller?

En mundskyller er effektiv til at fjerne bakterier mellem tænderne, hvor en almindelig tandbørste ikke når. En water flosser kan derfor medvirke til at forebygge huller i tænderne, paradentose (betændelse i tandkødet) og dårlig ånde.

3. Hvordan bruger jeg mundskyller?

Det er meget simpelt at bruge water flosser. Du kan fylde apparatet med vand fra hanen eller bruge destilleret vand. Når apparatet er fyldt med vand, sættes dette på tandkødet og mellem tænderne. Apparatet vil så skylle tænderne og tandkødet rene. Sørg for at få alle tænder og mellemrum ordentligt rene. Når du er færdig, skal du skylle munden med rent vand.

4. Hvor ofte skal jeg bruge mundskyller?

Det er ikke nødvendigt at bruge en mundskyller mere end én gang dagligt. Det er dog en god idé at bruge den efter hvert måltid, hvis du har mulighed for dette.

5. Kan en mundskyller skade tænderne?

Nej, en mundskyller kan ikke skade dine tænder. De er udviklet til at rengøre tænder og tandkød på en skånsom måde.

6. Er en mundskyller svære at bruge?

Nej, mundskyller er meget enkle at bruge og kræver ikke særlige forberedelser. Du kan fylde apparatet med vand fra hanen eller destilleret vand, og så er du klar til at gå i gang.

7. Er en mundskyller dyr?

Det afhænger af hvilket apparatet du køber. Der findes mundskyller til en lang række forskellige priser.

8. Hvor lang tid tager det at bruge en mundskyller?

Det afhænger af, hvor meget tid du har til rådighed, og hvor grundigt du vil rengøre dine tænder og tandkød. Men som tommelfingerregel tager det ca. 2 minutter at bruge mundskyller på en grundig måde.

9. Kan en mundskyller erstatte tandbørstning og tandtråd?

Nej, en mundskyller kan ikke erstatte brugen af en almindelig tandbørste eller tandtråd. De to rengøringsmetoder supplerer og forstærker hinanden. En mundskyller fjerner effektivt bakterier og madrester fra mellem tænderne, hvor en almindelig tandbørste ikke når. En mundskyller er ikke et erstatningsmiddel for tandbørsten eller tandtråd, men det er et supplement, der kan hjælpe dig med at holde tænder og tandkød rent.

10. Gør det ondt at bruge en mundskyller

En mundskyller er smertefri at bruge for de fleste mennesker. Hvis du oplever smerter ved brug af water flosser, kan det tyde på, at der er en irritation eller betændelse i tandkødet. I så fald skal du kontakte din tandlæge.


Køb din mundskyller / water flosser i dag og få sundere tænder

Hvis du vil have rene tænder og et sundt tandkød, så er en mundskyller et godt valg. En mundskyller / water flosser er effektiv til at fjerne bakterier mellem tænderne, hvor en almindelig tandbørste ikke når. En mundskyller er smertefri at bruge for de fleste mennesker, og den er nem at bruge. Hos Sportyfit har vi gode og billige modeller, som passer til ethvert behov. Hvis du overvejer at købe en mundskyller finder du helt sikker den, der passer bedst til dig.

Denne hjemmeside indeholder cookies, ved at forsætte dit besøg her, accepter du vores cookies