Viser alle 6 resultater

Wakesurf boards i topkvalitet i flere prisklasser

-23%
2.995,00kr.
-7%
3.995,00kr.
-2%Sådan kommer du i gang med dit Wakesurf board:Når du har valgt dit wakesurfboard, det er på tide at lære at wakesurfe.1. Start med at ligge i vandet med hælene på kanten af ​​brættet.

2. Når båden begynder at trække dig, skub dine hæle ind i brættet. Lad dine knæ komme ind i brystet, mens du skubber med dine hæle.

3. Lad båden gøre arbejdet, lad være med at trække dig selv op. Vær tålmodig.

4. Stå langsomt op, mens brættets bagende griber fast så brættet begynder at plane, og du drejer boardet så spidsen vender fremad.

5. Nu er du rejst: Næste trin er at læne dig lidt ind i bølgen, og når du føler dig tryg ved at surfe, kan du kaste rebet tilbage til båden.

6. Vær opmærksom på din kropsholdning. Hvis du er helt sammenbøjet, vil du ikke være i stand til at bevæge dig frit rundt og placere dig selv i bølgen. Stå oprejst, bøj ​​dig ikke forover i taljen.

7. For at vende skal du trykke på hælen eller tæerne, specielt din storetå.

8. Læg mere vægt på din forfod for at sætte farten op.

9. For at sænke farten skal du tilføje mere vægt til den bagerste fod.

10. Herefter er det bare at øve og øve igen og igen til det kører for dig.

Wakesurfers


De seneste år er wakesurfing eksploderet i popularitet, og det er ny og underholdende måde at nyde vandet på.

Wakesurfing foregår ved en langsommere hastighed end wakeboarding, og derfor er wakesurfing normalt mere nybegyndervenlig, og vandforholdene behøver ikke at være perfekte.

Efterhånden som en ny sport vokser, vokser også muligheder for boards, man kan vælge imellem, og der er nu masser af Jobe-muligheder til de forskellige udøvere.

Der er et stort udvalg af wakesurfboards, og der er alt lige fra skim til surf-stil, forskellige længder og former. Det kan være uoverskueligt at vælge det rigtige.

Lad os tage det fra begyndelsen og se på det grundlæggende omkring wakesurfing, så vi kan hjælper dig med at vælge det board, du får mest sjov ud af.

Sådan vælger du din wakesurfer


Wakesurfers laves i mange forskellige former, så ryttere med forskellige færdigheder kan bruge dem på deres egen måde.

Der er mange wakesurfboards, der er inspireret af surf og skimboards i formen, og de har tendens til at falde i tre overordnede kategorier: surf form, skimboard form og hybride former, der kombinerer både surf og skimboard stilarter.

Lad os først se på de wakesurfers, der har en skimboard stil, som Jobe tilbyder!


Wakesurfboards, der er inspireret af skimboarding, er mindre mindre end traditionelle wakesurfboards og har et mindre overflade areal end traditionelle wakesurfboards, så de er mere legende i vandet.

Derudover er deres finner mindre, og de har færre bundfunktioner, så boardet føles løst og mere som et skimboard på bølgen.

Et skimboard er meget anderledes end et surfboard, og det vil forsøge at vride, glide og gøre alt for at tage bølgen!

Lad os derefter kigge på Jobe wakesurfers, der har surfstilen. Traditionelt ligner wakesurfboards surfboards, men de er generelt mere kompakte.

Der er en bred vifte af Jobe-wakesurfs at vælge imellem, og de kommer i alle former og størrelser.

Wakesurf-boards designet i en surfstil har det største samlede overfladeareal for maksimal greb på bølgen.

Med en bred vifte af finne-indstillinger gør surfstyle boards det ofte muligt for ryttere at maksimere deres hastighed og kraft øverst i bølgen for at pumpe på bølgen.

Jobes Surf-stil boards holde deres hastighed på overfladen takket være deres ekstra volumen og berøringspunkter på vandet.

Lad os til sidst de på kategorien med Hybrider. Jobes hybrider er det resultat, man ville få, hvis surf og skim-stil boards fik en baby.

Ud over det store udvalg af hybridformer, er der også skim-stil boards med surffinner i denne kategori. Denne kombination giver det bedste fra begge verdener af skimboards og surfboards.

Denne hjemmeside indeholder cookies, ved at forsætte dit besøg her, accepter du vores cookies