✔ Fremragende


indlæser...
Forv. afsending i dag
indlæser...
Forv. afsending i dag

Badesko

Sportyfit har kvalitets badesko til beskyttelse og komfort ved stranden, poolen eller i vandet. Vælg din stil og nyd en behagelig oplevelse med vores badesko!

Læs mere

Pris

Kategori

Brand

Størrelse


-17%
Badesko Quickdry
Badesko Quickdry

Original price was: 119,00kr..Current price is: 99,00kr..

-17%
Badesko Sort
Badesko Sort

Original price was: 119,00kr..Current price is: 99,00kr..


Badesko

Når du tager til stranden, er der mange ting, du skal have med dig. Solcreme, håndklæder, mad og drikkevarer – det er alle vigtige ting. Men en ting, som mange glemmer, er badesko! Badesko kan beskytte dine fødder mod det varme sand og de skarpe sten på bunden af søen eller havet. De kan også hjælpe dig med at stå fast hvis bunden er glat.

Fordele ved badesko

– Badesko kan beskytte dine fødder mod varmt sand og skarpe sten.

– De kan hjælpe dig med at stå fast på bunden, hvis den er glat.

– Brug af badesko kan forhindre vabler og andre skader.

– De kan holde fødderne varme, hvis du svømmer i koldt vand.

Quick Dry

Hvis du beslutter dig for at købe badesko på, skal du sørge for at vælge et par af hurtigtørrende materiale. En quick dry badesko er fremstillet af materiale, der tørrer hurtigt. Denne type badesko er ideel til brug på stranden, fordi den hjælper med at holde dine fødder behagelige og forebygger vabler. Hurtigtørrende materialer omfatter mesh, neopren og syntetisk læder.
Når du vælger en hurtigtørrende badesko, skal du sørge for at vælge en, der er behagelig og sidder godt. Det sidste, du ønsker, er at have et par sko, der sidder forkerte ! Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse du skal vælge, er det altid bedre at gå forsigtigt frem og vælge en større størrelse.
God tur til stranden.