✔ Fremragende


indlæser...
Forv. afsending i dag
indlæser...
Forv. afsending i dag

Segboard

Sportyfit tilbyder segboards til sjov og underholdende transport. Vores segboards er lette at styre og kommer i forskellige farver og designs.

Med et segboard fra Sportyfit kan du glide rundt og have det sjovt på en ny og spændende måde!

Læs mere

Pris

Kategori

Brand

Størrelse


Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Segboard

Et segboard er uden tvivl en af de sjoveste transportmidler på markedet. På et segboard kommer du hurtigt fra A til B og du kan nemt udforske byen på en helt ny måde.

For de fleste er Segboardet et legetøj, der bruges derhjemme, men du kan sagtens anvende det som et dagligt transportmiddel, som både er miljøvenligt og støjsvagt.

Du styrer segboardet ved at læne dig frem og tilbage for at accelerere eller bremse. For at dreje skal du læne dig let til den side, du ønsker at køre. Alle vores Segboards er selvbalancerende, hvilket gør dem nemmere at bruge.

Hvad skal jeg overveje inden jeg køber et segboard?

Der er mange segboards på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilket segboard, der er det bedste for dig. Først og fremmest skal du overveje, hvordan og hvor ofte du skal bruge segboardet.

Vil du bruge det til at komme hurtigt fra A til B i byen, eller vil du have et segboard, der kan tage dig en tur i skoven?

Alle segboards kan køre på glatte overflader som f.eks. Asfalt eller fliser, men nogle segboards kan også køre på ujævnt terræn som grus eller græs. Det afhænger af hvilken type hjul segboardet har.

En anden overvejelse er segboardets størrelse og vægt. De fleste segboards er lette at transportere. Hvis du hovedsageligt skal bruge segboardet til daglige ture i byen, kan det være en fordel med et segboard, der ikke vejer mere end 10kg.

Prisen er selvfølgelig også en vigtig overvejelse, når du skal købe segboard. Der er segboards i alle prisklasser, så det er vigtigt at finde et segboard, der passer til dine behov og ønsker.

Segboard

De 5 vigtigste ting du skal overveje

Hastighed - hvor hurtigt vil du køre

De fleste segboards kan køre 15 km/t, men det er ikke alle der er beregnet til at køre så hurtigt. Hvis du skal bruge segboardet i byen, så kan du sagtens nøjes med et segboard der køre op til 15 km/t. Den maksimale hastighed afhænger altid af vejens overflade og din vægt.

Rækkevidde - hvor langt skal du køre

En anden vigtig overvejelse, når du skal købe segboard, er rækkevidden. De fleste segboards har en rækkevidde på omkring 10-15 km. Rækkevidden er afhængig af vejens overflade, stigning og din vægt.

Det er batteriets kvalitet og kapacitet, der afgør hvor langt du kan komme på en opladning. Hvis du vil bruge segboardet til lange ture i naturen eller byen, så er det en fordel at segboardet har et godt batteri, da det giver en længere rækkevidde.

Hjulstørrelse - hvor skal du køre

Hvis du skal bruge segboardet til daglige ture i byen, hvor du kører på glatte overflader som asfalt og fliser, så kan du sagtens nøjes med hjul på 5,5"

Hvis du derimod vil bruge segboardet i naturen på grus og græs, så kan det være en fordel med større og bredere hjul på 6,5". På ujævnt terræn er det nemlig lettere at køre med store og brede hjul. Jo større et hjul du vælger, jo mere terrængående er dit segboard.

Pris - hvad koster et segboard?

Prisen for et kvalitets segboard starter ved 1500kr. En god tommelfingerregel er, at jo bedre kvalitet et segboard har, jo dyrere bliver det. Hvis du skal bruge dit segboard meget, så kan det betale sig at investere flere penge og få et segboard i god kvalitet.

Features - LED lys, app og højtaler

Til sidst skal du overveje hvilke features segboardet har. De fleste segboards har bluetooth-forbindelse, så du kan afspille musik fra din smartphone.

Nogle segboards har også LED-lys i forskellige farver, som giver segboardet et smart look og øger synligheden i trafikken.

En anden feature, som er værd at overveje er app-styring. Med en app kan du styre segboardet fra din smartphone. Appens funktioner kan være: skift af LED-farver, alarm mod tyveri, justering af hastighed, afspilning af musik via Bluetooth, osv.

Hvilket segboard er bedst for dig?

Det kommer helt an på, hvad du ønsker at bruge segboardet til. Hvis du ønsker at bruge segboardet som transportmiddel, så er det vigtigt, at segboardet er let og nemt at transportere. Hvis du ønsker at bruge segboardet derhjemme, så er det ikke nødvendigvis vigtigt, hvor let segboardet er at transportere.

Hvor sikkert er et segboard?

Segboards er selvbalancerende, hvilket gør dem meget sikre at bruge. Derudover er segboards udstyret med forskellige sikkerhedsfunktioner, som gør dem endnu sikrere at bruge. Husk altid at bære hjelm, og se efter trafikken, når du krydser vejen.

Hvor lang tid tager det at lære at bruge segboard?

Det tager ikke lang tid at lære at bruge segboard. Du kan lære de basale segboard-færdigheder på få minutter, og efterfølgende kan du lære de avancerede færdigheder.

Hvor lang rækkevidde har et segboard?

De fleste Segboards her en rækkevidde på 10 - 15 km, men det afhænger selvfølgelig af segboardet, hvor stort batteriet er, hvor meget du vejer og hvor du kører.

Hvor ofte skal jeg oplade segboardet?

Det afhænger selvfølgelig af, hvor ofte du bruger segboardet. Hvis du bruger segboardet meget, så kan det være nødvendigt at oplade segboardet flere gange om ugen. Det tager normalt 2 - 3 timer at oplade segboardet helt op.

Vedligeholdelse

Det anbefales at rengøre segboardet efter hver tur. Du kan rengøre segboardet med en fugtig klud og segboard-rens. Hvis segboardet bliver meget beskidt, så kan du bruge et mildt rengøringsmiddel til at rengøre segboardet.

Sikkerhedsudstyr

Alle vores segboard er CE godkendte og opfylder de gældende sikkerhedsstandarder.

Husk at bruge sikkerhedsudstyr under kørsel på segboard - det er for din egen og andres sikkerhed. Vi anbefaler, at du altid bærer hjelm, når du kører på segboard. Husk også at bruge knæpuder og handsker for ekstra sikkerhed.

Desuden er det vigtigt at overholde færdselslovens bestemmelser, når du kører på segboard.

Husk også at følge de generelle råd om sikkerhed på segboard: - Husk altid at bære hjelm, knæpuder og handsker. - Overhold færdselslovens bestemmelser. - Vær opmærksom på din omgivelser, og se efter trafikken, når du krydser vejen. - Lad være med at bruge segboardet, hvis du har drukket alkohol. Følger du disse råd, så kan du være sikker på at køre sikkert og trygt på segboard. Vi ønsker dig god kørsel!

Segboard regler

Hvis du vil bruge dit segboard som transportmiddel på offentlige veje, er der nogle regler, som du skal kende. De fleste af reglerne gælder også andre transportmidler som f.eks. cykler og skateboards.

Segboard regler:
  • Hastighedsgrænsen er 20 km/t, og køretøjet må heller ikke kunne køre hurtigere.
  • Du skal være fyldt 15 år.
  • Hvis du er under 15 år, skal du følges med en voksen på mindst 18 år.
  • Du skal køre med cykelhjelm.
  • Du skal køre med lys på hele døgnet. Du skal have en hvid eller gul lygte foran og en rød lygte bagpå. Lyset skal være tydeligt synligt på mindst 300 meters afstand. Lygterne kan sidde på køretøjet eller på tøjet.
  • Du skal også have en hvid refleks foran, en rød refleks bagpå og en hvid eller gul refleks på hver side. Reflekserne kan sidde på køretøjet eller på tøjet.
  • Du skal følge cykelreglerne, og du skal køre på cykelstien, hvor der er cykelsti.
  • Promillegrænsen er 0,5 og der er nulgrænse for ulovlige stoffer.
  • Køretøjet skal være CE-godkendt, må højst veje 25 kg, være 1,2 meter langt og 70 cm bredt.


Hvor må du køre?

Uden for byzone må du kun køre på strækninger, hvor der er cykelsti, og hvor hastighedsgrænsen højst er 50 km/t. Dvs. at du må fx ikke køre på en landevej, hvor der ikke er cykelsti.

Børn

Det er ulovligt for børn under 15 år at køre på færdselslovens område (dvs. også på stisystemer, villaveje, parkeringspladser mv.). Børn skal være sammen med en voksen på mindst 18 år.

Børn under 15 år skal må kun køre alene indenfor skiltede lege- og opholdsområder eller på privat grund.

Du kan læse mere her

Køb dit segboard på Sportyfit.dk

Der er mange gode grunde til at købe dit segboard hos Sportyfit. Vi har prisgaranti, hurtig levering og gode produkter i høj kvalitet. Og vores venlige kundeservice står altid klar til at hjælpe dig.

Når du køber segboard hos os, får du:- et segboard, der er CE-godkendt og opfylder de gældende sikkerhedsstandarder
- et segboard, i høj kvalitet

- et segboard, der er nemt at vedligeholde

Så hvis du er på udkig efter et godt segboard, så kan du købe det hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte segboard, som opfylder dine behov.