Viser alle 2 resultater

Massagepistol

-59%
495,00kr.
-50%

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol eller Massage Gun er et batteridrevet massageapparat med en stødende arm, der kan massere muskler og led. Det er et uundværligt redskab hvis du vil løsne ømme og spændte muskler.

Hvad nytte har jeg af en massagepistol?

Har du spændinger, stivhed og muskelknuder i kroppen, så kan du med fordel bruge en massagepistol. Udover den er behagelig at bruge, så får du en dybdegående massage, der øger blodomløb, forbedrer rehabilitering og giver hurtigere restitution. Hvis du bruger den over en længere periode, kan du effektivt fjerne myoser og ledsmerter.

Hvordan fungere en massagepistol?

Den fungerer ved, at et hoved af skum, plast eller gummi og en batteridreven motor skaber hurtige pulserende bevægelser. Det øger blodgennemstrømningen og løsner op i ømme og spændte muskler. En øget blodgennemstrømning i musklerne, sikre en hurtigere restitution. Det betyder at du kan træne oftere, uden at overbelaste din krop.

Hvad er vigtig at vide, når du skal købe en massagepistol?

Hvis du går med overvejelser om at købe en massagepistol, så er der en række ting du skal vide, inden du køber en massagepistol. Dem kigger vi nærmere på i denne guide, så du selv kan træffe dit valg omkring den massagepistol, der passer bedst til dig.

Når du skal vælge massagepistol, skal du overveje:

  • Brugervenlighed
  • Lydniveau
  • Slag per minut
  • Tilbehør og massagehoveder
  • Hvor tit skal den oplades
 

Brugervenlighed

Med en håndholdt Massagepistol, kan du nemt og målrettet massere de ømme og spændte områder på kroppen. Derfor er det vigtigt at din massagepistol er let og kan betjenes med en hånd. Du skal også vide hvor lang tid batteriet holder på en opladning, hvis du bruger den dagligt, skal du helst have 4-8 timer på en opladning.

Lydniveau

Når du bruger massagepistolen, vil du ofte høre den. Hvis den larmer meget, kan det være svært for dig og dine omgivelser at nyde massagen. Måske vil du blive bedt om at slukke apparatet og finde et andet sted at bruge maskinen. Hvis du skal være sikker på et acceptabelt lydniveau, så skal du under 60 dB eller mindre.

Salg pr. minut

Det er meget individuelt hvor hurtigt og kraftigt du ønsker din massage. Derfor er det vigtigt at din massagepistol har mulighed for at justere fra få slag i minuttet til mange. Nogle får gode resultater ud af få slag og andre vil syntes at maskinen skal pulsere hurtigt. Men uanset antal slag skal massagepistolen være i stand til at levere hastighed og kraft. Som udgangspunkt skal du bruge en slagdybde på 12mm og en hastighed på min 3000 salg i minuttet. Hvis producenten vil normalt oplyse slag pr. min og slagdybde. Prøv dig frem med de forskellige hastigheder og find din favorit til de enkelte muskelgrupper. Slagdybden på maskinens arm viser hvor hård og effektiv massagen føles, og hvor dybt den arbejder i musklerne.

Tilbehør og massagehoveder

Der følger ofte flere hoveder med til en massage-pistol. Det kan variere fra 4-7 hoveder, som giver muligheder for mere eller mindre dybdegående massage. Da tilbehøret ofte er en personlig præference, kan du med fordel vælge en pakke der indeholder: en kugle, en flad, en gaffel og en rund. Det er fire gode hoveder, som giver en god variation. På flere at du dyre modeller medfølger der op til 6 forskellige massagehoveder.

Massagehoveder - hvad er forskellen og hvordan virker de?

  • Kuglen - Med det kugleformede hoved kan du målrette massagen på specifikke områder. Det er især godt til fodmassage og spændte muskler.
  • Den flade - Det flade hoved kan sammenlignes med en massør, der tager godt fat og går i dybden. Dette hoved er godt til muskler der sidder tæt, f.eks. skuldre, bryst og baller.
  • U formet / Gaffel - Det gaffelformede simulerer massage med to tommelfingre. Brug det hvis til ømme lægge, arme eller fødder.
  • Bolden - Den runde bold, som er en blød variant af det kugleformede, er speciel godt til de større muskler som ryg, ben, skulder og nakke. En god opvarmer før fitness og løb.
 

Hvor tit skal den oplades

Det er meget vigtigt at din massagepistol kan holde på strømmen. Der er ikke noget værre, end at skulle afbryde sin massage, fordi du løber tør for strøm. Derfor er et batteri med god kapacitet vigtigt, så slipper du også for at oplade flere gange ugentligt. Vælg som minimum en brugstid på 4 timer.

Hvordan bruger man en massagepistol?

Hvis du aldrig har prøvet en massagepistol, så skal du starte forsigtig ud, så du kan lære maskinen at kende, samt hvordan dine muskler og krop reagere på de pulserende bevægelser. Du kan starte med paddehatten eller den bløde bold, som der er beskrevet tidligere. Når du bliver mere erfaren, kan du afprøve den U formede gaffel eller spaden.

Du skal starte med den laveste hastighed og derefter føle dig frem. Det kan føles ubehagelig de første gange dine muskler rammes af de hurtige pulserende bevægelser, men du vænner dig hurtigt til fornemmelsen, og derefter kan du langsom finde det niveau, som er mest behagelig for dig. Snart vil du føle hvordan dine spændinger og ømme muskler blødgøres og løsnes op, samt smerter forsvinder.

Det må ikke gøre ondt når du bruger massagepistolen. Hvis du har en skade, skal du helst undgå disse muskler. Men du kan med fordel løsne muskelknuder. Du kan hurtigt mærke forskel på god og ubehagelig massage. Det må aldrig gøre decideret ondt. så husk at stoppe i godt.

Hvis du har et område på kroppen som er spændt eller øm, så huske at massere de omkringliggende muskler, da det ofte giver et bedre resultat.
Denne hjemmeside indeholder cookies, ved at forsætte dit besøg her, accepter du vores cookies