Viser alle 5 resultater

Løbebånd i alle prisklasser

-1%
16.800,00kr.
-1%
21.800,00kr.
-3%
14.900,00kr.
-4%
16.400,00kr.

Løbebånd er det perfekte træningsredskab til løb hjemme og gir dig muligheden for at lave intervaltræning eller lange løbeture.


Sportyfit.dk har et stort udvalg af løbebånd i alle prisklasser, lige fra billigere løbebånd til professionel løbebånd.

Om du er på udkig efter et løbebånd til hjemmetræning med en god løbekomfort, eller et løbebånd til lange løbeture - kan du finde det perfekte løbebånd hos os. Vi har løbebånd fra kendte mærker som Lifefitness, Reebok og adidas, men også løbebånd til billigere priser.

Hos Sportyfit.dk har vi løbebånd til lige præcis det formål du skal bruge det til.


Vi guider dig gennem løbebåndsjunglen og hjælper dig med at vælge lige præcis det løbebånd der passer lige til dig. Løbebånd er en af de mest effektive løbe træninger, så tag et kig på vores udvalg og find løbebåndet hos Sportyfit.dk!

Hvordan vælger jeg det rigtige løbebånd?

Vi forstår godt hvis du er lidt usikker på, hvilket løbebånd der passer lige til dig. Derfor har vi lavet en guide til at hjælpe dig igennem løbebåndsjunglen og sikre, at du får lige præcis det løbebånd der passer lige til dig.

Først skal du starte med at vurdere dine behov og forsøge at forudsige, hvor meget løbetræning du kommer til på lave. Dette gør det meget lettere for dig og os, at hjælpe med at vælge lige præcis løbebåndet der passer lige til dine behov.

Når du har fundet løbebåndet der lige passer lige til dig, kan du læne dig trygt tilbage og lade os hjælpe dig med at vælge løbebåndet der lige passer lige til dine behov.

Hvad er forskellen på løbebånd til hjemmebrug og løbebånd til professionelt brug?


Der er stor forskel på løbebånd til hjemmebrug og løbebånd til professionelt brug. Derfor er det vigtigt at have klare forventninger til løbetræningen, inden du investerer i et løbebånd.

Løbebånd til hjemmebrug er lavet med tanke på løbetræning et par gange om ugen, mens løbebånd til professionelt brug er lavet med tanke på lange løbeture mange timer om dagen.

Et professionelt løbebånd kan ikke klappes sammen og har ofte motor med 4 heste eller mere. Båndet man løber på kan normalt køre over 30.000km inden det skal skiftes, hvor man ved hjemmebrugs løbebånd ofte må nøjes med det halve.

Lad os hjælpe dig i mål med det rigtige valg! BILLIGT FITNESS UDSTYR TIL HJEMMETRÆNING? Det skal være nemt at komme i god form - og gerne også billigt! Mange føler, at det kan være en udfordring at komme i gang med hjemmetræningen, så derfor har vi sørget for at have de bedste priser, så du nemt og hurtigt kan komme i gang.
Denne hjemmeside indeholder cookies, ved at forsætte dit besøg her, accepter du vores cookies